List of Informal and Formal words in Macedonian and English


Here you learn Informal and Formal words in English with Macedonian translation. If you are interested to learn the most common Informal and Formal Macedonian words, this place will help you to learn Informal and Formal words in Macedonian language with their pronunciation in English. Informal and Formal words are used in daily life conversations, so it is very important to learn all words in English and Macedonian. It helps beginners to learn Macedonian language in an easy way. To learn Macedonian language, common vocabulary and grammar are the important sections. Common Vocabulary contains common words that we can used in daily life.


List of Informal and Formal words in Macedonian and English

Top Informal and Formal words in Macedonian


Here is the list of most common Informal and Formal words with meanings in Macedonian language with English pronunciations.


повторно
повтори

исто така
Згора на тоа

прашај
распрашувај

лошо
негативен

претепа
напад

подобро
подобрена

големо
огромен

се расипа
пропадне

избие
еруптираат

светла
интелигентни

внесете
воведе

но
сепак

купи
купување

отповикај
откажете

јавете се
посета

провери
потврди

изберете
изберете

комплекс
згрчена

тато
татко

се осмелуваат
предизвик

се справи со
управуваат

смрт
пропаѓање

опишете
прикажуваат

слабо
нејасно

желни
страствен

празен
празен

крај
заврши

крај
прекине

уживање
задоволување

доволно
доволно

очекуваат
предвидуваат

објасни
откриваат

испадне
кавга

борба
борба

Пронајди
откријте

бесплатно
ослободи

пријателски
љубезен

смешно
хумористичен

даде
донираат

даде
обезбеди

оди
заминуваат

добро
позитивен

среќен
задоволен

помош
помагаат

овде
присутни

безнадежен
залудно

повреден
оштетување

идеја
поим

работа
занимање

задржи
зачувај

се шегува
шегувајќи се

недостаток
недостаток

нека
дозволи

нека
дозвола

во живо
престојуваат

жив
енергичен

чудесна
исклучителни

можеби
можеби

поправаат
поправка

голи
голи

потреба
барање

отстрани
елиминира

богат
богат

круг
кружен

види
набљудувај

изгледа
се појавуваат

скрати
намалување

така
затоа

извини
извини

кажи
информираат

тест
експеримент

фрли
отфрли

исфрли
исфрли

уморен
исцрпени

сака
желба

целина
заврши

полошо
инфериорен

погрешно
погрешно

млад
младешки