List of Confusing words in Macedonian and English


Here you learn Confusing words in English with Macedonian translation. If you are interested to learn the most common Confusing Macedonian words, this place will help you to learn Confusing words in Macedonian language with their pronunciation in English. Confusing words are used in daily life conversations, so it is very important to learn all words in English and Macedonian. It helps beginners to learn Macedonian language in an easy way. To learn Macedonian language, common vocabulary and grammar are the important sections. Common Vocabulary contains common words that we can used in daily life.


List of Confusing words in Macedonian and English

Top Confusing words in Macedonian


Here is the list of most common Confusing words with meanings in Macedonian language with English pronunciations.


Дозволено
Гласно

Стационарни
Канцелариски материјал

Вештерка
Кои

Парче
Мир

кого
СЗО

Куќа
Дома

Добро
Па

Проценете
Известување

Понатаму
Подалеку

Кочница
Пауза

Тивко
Сосема

Лабава
Изгуби

Главен
Принцип

Алудирај
Избегајте

Јадеше
Осум

Лабава
Изгуби

Потоа
Отколку

Еве
Слушнете

Груб
Курс

Четврт
Четврто

Увид
Поттикнување

Морал
Морално

Сиромашните
Пора

Несреќа
Инцидент

Комплимент
Комплемент

Уверете
Осигурајте

Доверлив
Самоуверен

Несреќа
Инцидент

Аверс
Несакани

Отров
Отров

Сиромашните
Пора

Емигрирајте
Имигрирајте

Гаранција
Гаранција

Запомнете
Потсетник

Преглед
Ревидирај

Совети
Советувајте

Недела
Слаби

Рамнина
Обичен

Капитол
Капитал

Дали
Времето

Обезбедете
Осигурајте

Добро
Па

Молете се
Плен